40
 

Josefine Kontinentalseng 150×200 cm EHOB

Opprinnelig pris var: kr 16.568.Nåværende pris er: kr 9.990.

Danskprodusert seng til en fantastisk pris! Sengen består av 5 soners pocketfjærer som tilbys i medium, fast og ekstra fast for optimal komfort. Sengen har en behagelig Vadstrup ventilerende overmadrass  på 7 cm. Tilbys i et pent stoff i tre flotte farger. Pris eks. gavl

 

Send forespørsel/bestilling her:





     

    Description

    Josefine Kontinentalseng 150×200 cm

    Josefine kontinentalseng er en fremragende del av vår eksklusive danske kolleksjon fra European House of Beds. Med fokus på kvalitet er det nøye valgt de beste materialene i sin prisklasse, noe som sikrer en god komfort og gir deg en utmerket natts søvn, natt etter natt.

    Den harmoniske konstruksjonen av Josefine-kontinentalsengen inkluderer 5-soners 15 cm høy pocketfjær i hovedmadrassen. Denne innovative designen tilpasser seg etter ulike kroppstyper og former med en 5-soners pocketfjærsystem som gir optimal trykkavlastning.

    De nøye utformede 5 sonene er fordelt med varierende fasthet, noe som gjør at sengen tilpasses differentielt til kroppens vektfordeling. Spesielt hoftesonen og skulderpartiet er tilrettelagt med andre fastheter for å gi deg ideal trykkavlastning og søvnrestitusjon gjennom hele natten. Med Josefine vil du oppleve en søvnkvalitet som tar hverdagen til nye høyder.

    Vadstrup overmadrass 7cm gir god komfort og har ventilerende egenskaper. Trekket  er delbart og vaskbart på 60 grader i vaskemaskin.

     

    PRODUKTFORDELER

    • Dansk produsert kvalitet og komfort
    • 3 forskjellige farger på stoff – OEKO-TEX®-sertifisert
    • 5 soner pocket fjær i hovedmadrass
    • 2,5 cm poly polstring
    • 3 fastheter – myk, medium, fast og ekstra fast
    • Vadstrup overmadrass 7cm tykkelse
    • Ventilerende og delbart trekk på overmadrass
    • Alle trekk kan vaskes i maskin på inntil 60 grader
    • 13 eller 19 cm ben i sort stål, børstet stål eller eik valgfri farge
    • 25 års garanti mot fjærbrudd og rammebrudd

    Brand

    EUROPEAN HOUSE OF BEDS

    European House of Beds (EHOB) er kjent for å tilby høykvalitets madrasser og sengeprodukter med et sterkt fokus på både estetikk og bærekraft. Selskapet har en lang historie, ettersom det ble etablert i 1988, og har siden den gang bygget et rykte for kvalitet og innovasjon innen sengeprodukter. Madrassene deres er designet og produsert i Danmark, noe som sikrer et høyt nivå av håndverk, og respekt for  dansk design og kvalitet. Ved å samarbeide med dyktige designere og produktutviklere, har EHOB utviklet en kollekjson av sengeprodukter som kombinerer form og funksjon på en enestående måte. Dette er tydelig i serien av European House of Beds-senger, som ikke bare gir optimal komfort, men også bidrar til en bedre søvnopplevelse, slik at du våkner veluthvilt. Den komplette sengekolleksjonen fra EHOB gir kunder mulighet til å tilpasse sin seng etter egne ønsker og behov. Med et variert utvalg av modeller, prisklasser, stofftyper og farger kan du finne en løsning som passer din stil og din kropp. I tillegg tilbyr de et bredt utvalg av tilbehør som gavler, ben og sengemøbler, slik at du kan skape det perfekte sovemiljøet.