33
 

Veslemøy Kontinentalseng 180×200 cm EHOB

Opprinnelig pris var: kr 37.145.Nåværende pris er: kr 24.995.

Danskprodusert kontinentalseng! Sengen består av to lag med pocketfjærer, øverste lag med 7 soners pocketfjærer som tilbys i soft, medium, fast og ekstra fast for ønsket komfort. Hele kroppen får her den støtten den behøver for å oppnå den gode søvn . Sengen har en behagelig Lux  9cm overmadrass med bambustekstil med hele 6 cm latexkjerne. Tilbys i flere stoff med flotte farger. Pris eks. gavl

 

Send forespørsel/bestilling her:





     

    Description

    Veslemøy Kontinentalseng 180×200 cm

    Veslemøy kontinentalseng er en fremragende del av vår eksklusive danske kolleksjon fra European House of Beds. Med fokus på kvalitet er det nøye valgt de beste materialene i sin prisklasse, noe som sikrer en god komfort og gir deg en utmerket natts søvn, natt etter natt.

    Veslemøy kontinentalsengs madrasslag består av to støttende rammemadrasser med pocketfærer nederst og to vendbare madrasser med 7-soner pocketfjærer i midten som tilpasser støtten etter personen som ligger på den i forhold til vekt og lengde. Tilbys i soft, medium, fast og ekstra fast for ønsket komfort. Hele kroppen får her den støtten den behøver for å oppnå den gode søvn . Sengen er polstret rundt fjæren med hele 2,5 cm Cooltex for god tempraturregulering og suveren komfort.  Sengen finnes i flere stoff og farger, og valgfrie ben i sort stål, børstet stål, hvitoljet eik, røket eik eller sort.

    Inkludert er en Lux overmadrass på 9 cm og hele 6 cm latex kjerne  som gir god komfort og har ventilerende egenskaper. Trekket er i bambus tekstil med gode pusteegenskaper, delbart og vaskbart på 60 grader i vaskemaskin.

     

    PRODUKTFORDELER

    • Dansk produsert kvalitet og komfort
    • 9 forskjellige farger på stoff – OEKO-TEX®-sertifisert
    • Dobbeltfjærende seng
    • 7-sone Pocketfjær i hovedmadrass
    • 4 fastheter – myk, medium, fast og ekstra fast
    •  Polstret rundt fjæren med Cooltex
    • Antiskli trekk på hovedmadrass for å holde overmadrass på plass
    • Lux overmadrass på 9 cm tykkelse med 100% naturlatex  kjerne
    • Ventilerende og delbart bambus trekk på overmadrass
    • Alle trekk kan vaskes i maskin på 60 grader
    • Ben i sort stål, børstet stål eller eik valgfri farge
    • 25 års garanti mot fjærbrudd og rammebrudd

    Brand

    EUROPEAN HOUSE OF BEDS

    European House of Beds (EHOB) er kjent for å tilby høykvalitets madrasser og sengeprodukter med et sterkt fokus på både estetikk og bærekraft. Selskapet har en lang historie, ettersom det ble etablert i 1988, og har siden den gang bygget et rykte for kvalitet og innovasjon innen sengeprodukter. Madrassene deres er designet og produsert i Danmark, noe som sikrer et høyt nivå av håndverk, og respekt for  dansk design og kvalitet. Ved å samarbeide med dyktige designere og produktutviklere, har EHOB utviklet en kollekjson av sengeprodukter som kombinerer form og funksjon på en enestående måte. Dette er tydelig i serien av European House of Beds-senger, som ikke bare gir optimal komfort, men også bidrar til en bedre søvnopplevelse, slik at du våkner veluthvilt. Den komplette sengekolleksjonen fra EHOB gir kunder mulighet til å tilpasse sin seng etter egne ønsker og behov. Med et variert utvalg av modeller, prisklasser, stofftyper og farger kan du finne en løsning som passer din stil og din kropp. I tillegg tilbyr de et bredt utvalg av tilbehør som gavler, ben og sengemøbler, slik at du kan skape det perfekte sovemiljøet.