50
 

DeLux Latex Overmadrass 160×200 cm EHOB

Opprinnelig pris var: kr 20.700.Nåværende pris er: kr 10.350.

Gi sengen din et løft med vår DeLux 100% naturlatex overmadrass! Med en imponerende tykkelse på  hele 10 cm, har denne overmadrassen en 6 cm tykk kjerne laget av høyeste kvalitet 100% naturlatex. Den perfekte balansen mellom støtte og mykhet sikrer at du kan nyte en god natts søvn uansett årstid. Overmadrassen har en vinterside og en sommerside.

Send forespørsel/bestilling her:





     

    Description

    DeLux Latex Overmadrass 160×200 cm

    Opplev Uovertruffen Komfort med Vår Lux Latex Overmadrass

    Gi sengen din et løft med vår DeLux 100% naturlatex overmadrass! Med en imponerende tykkelse på  hele 10 cm, har denne overmadrassen en 6 cm tykk kjerne laget av høyeste kvalitet 100% naturlatex. Den perfekte balansen mellom støtte og mykhet sikrer at du kan nyte en god natts søvn uansett årstid.

    Optimal Trykkavlastning

    Våre latexmadrasser er nøye utformet med fokus på trykkavlastning. De tilpasser seg kroppens konturer og gir optimal støtte der du trenger det mest. Dette reduserer ubehag og stive muskler, slik at du våkner uthvilt og klar for en ny dag.

    Luksuriøst Bambustekstil

    Vi har også brukt et luksuriøst bambustekstil i produksjonen av overmadrassen. Bambus har naturlige antibakterielle og fuktregulerende egenskaper, noe som bidrar til at madrassen forblir frisk og komfortabel gjennom hele natten. Det myke stoffet føles godt mot huden og gir en behagelig følelse av velvære. Trekket har en vinterside og en sommerside.

     

    Egenskaper:

    • 100% Naturlatex Kjerne: Gir optimal støtte og tilpasning til kroppens konturer.
    • Ventilerende OEKO-TEX®-sertifisert  Bambus Tekstil: Sørger for pusteevne og et sunt sovemiljø uten skadelige stoffer – også med  vinter/sommerside
    • Delbart og Vaskbart Trekk: Praktisk design som gjør det enkelt å holde madrassen ren. Trekket kan vaskes på opptil 60 grader for best mulig hygiene
    • God ventilasjon: Latex er kjent for sin evne til å regulere temperatur. Den har naturlige lufthull som lar luft sirkulere, noe som kan bidra til å holde deg kaldere om natten og redusere opphopning av fuktighet.
    • Allergivennlig: 100% naturlig lateks er hypoallergent og motstandsdyktig mot støvmidd, mugg og bakterier. Dette gjør lateks til et utmerket valg for personer med allergier eller sensitiv hud.
    • Tilpasning til kroppen: Latex former seg etter kroppens konturer og gir støtte til de områdene hvor det er nødvendig, samtidig som det lar andre områder forbli mer faste. Dette kan bidra til å lindre trykkpunkter og gi bedre søvnkvalitet.

    Gi sengen din et opphold du fortjener med vår Lux latex overmadrass og oppdag forskjellen selv! Nyt en ny dimensjon av komfort og velvære – din kropp vil takke deg!

    Brand

    EUROPEAN HOUSE OF BEDS

    European House of Beds (EHOB) er kjent for å tilby høykvalitets madrasser og sengeprodukter med et sterkt fokus på både estetikk og bærekraft. Selskapet har en lang historie, ettersom det ble etablert i 1988, og har siden den gang bygget et rykte for kvalitet og innovasjon innen sengeprodukter. Madrassene deres er designet og produsert i Danmark, noe som sikrer et høyt nivå av håndverk, og respekt for  dansk design og kvalitet. Ved å samarbeide med dyktige designere og produktutviklere, har EHOB utviklet en kollekjson av sengeprodukter som kombinerer form og funksjon på en enestående måte. Dette er tydelig i serien av European House of Beds-senger, som ikke bare gir optimal komfort, men også bidrar til en bedre søvnopplevelse, slik at du våkner veluthvilt. Den komplette sengekolleksjonen fra EHOB gir kunder mulighet til å tilpasse sin seng etter egne ønsker og behov. Med et variert utvalg av modeller, prisklasser, stofftyper og farger kan du finne en løsning som passer din stil og din kropp. I tillegg tilbyr de et bredt utvalg av tilbehør som gavler, ben og sengemøbler, slik at du kan skape det perfekte sovemiljøet.