50
 

Lux Hodegavl Bold EHOB

Opprinnelig pris var: kr 8.108.Nåværende pris er: kr 4.054.

Gi sengen din et stilfullt preg med vår Lux hodegavl. Med en høyde på 120 cm og en dybde på 12 cm, kombinerer denne hodegavlen komfort og elegant design. Finn din favorittfarge og bredde – velg mellom 120 cm, 140 cm, 150 cm, 160 cm, og 180 cm.

Send forespørsel/bestilling her:





     

    Description

    Lux Hodegavl Bold

    Gi soverommet ditt et stilfullt preg med vår Lux hodegavl! Med en høyde på 120 cm og en dybde på 12 cm, kombinerer denne hodegavlen komfort og elegant design.

    • Design: Flotte striper med god polstring for en behagelig opplevelse.
    • Farger: Tilgjengelig i 13 vakre farger for å passe til ditt interiør, OEKO-TEX®-sertifisert stoff
    • Bredder: Finnes i flere størrelser: 120 cm, 140 cm, 150 cm, 160 cm, og 180 cm.
    • Ekstra bredde: Ønsker du noe ekstra? Hodegalken er også tilgjengelig i 210 cm bredde mot et tillegg i pris.

    Gjør sengen din enda mer behagelig med Lux hodegavl – en perfekt kombinasjon av stil og funksjonalitet!

    Brand

    EUROPEAN HOUSE OF BEDS

    European House of Beds (EHOB) er kjent for å tilby høykvalitets madrasser og sengeprodukter med et sterkt fokus på både estetikk og bærekraft. Selskapet har en lang historie, ettersom det ble etablert i 1988, og har siden den gang bygget et rykte for kvalitet og innovasjon innen sengeprodukter. Madrassene deres er designet og produsert i Danmark, noe som sikrer et høyt nivå av håndverk, og respekt for  dansk design og kvalitet. Ved å samarbeide med dyktige designere og produktutviklere, har EHOB utviklet en kollekjson av sengeprodukter som kombinerer form og funksjon på en enestående måte. Dette er tydelig i serien av European House of Beds-senger, som ikke bare gir optimal komfort, men også bidrar til en bedre søvnopplevelse, slik at du våkner veluthvilt. Den komplette sengekolleksjonen fra EHOB gir kunder mulighet til å tilpasse sin seng etter egne ønsker og behov. Med et variert utvalg av modeller, prisklasser, stofftyper og farger kan du finne en løsning som passer din stil og din kropp. I tillegg tilbyr de et bredt utvalg av tilbehør som gavler, ben og sengemøbler, slik at du kan skape det perfekte sovemiljøet.