50
 

Vadstrup Overmadrass 150×200 cm EHOB

Opprinnelig pris var: kr 3.990.Nåværende pris er: kr 1.995.

Komfort og Kvalitet til En Rimelig Pris!

Oppgrader søvnen din med Vadstrup overmadrass, som tilbyr både komfort og bekvemmelighet. Denne overmadrassen er 7 cm og har en kjerne av 4 cm polyuretanskum som gir en god støtte og tilpasser seg kroppen din gjennom natten. Holdes ren og hygienisk med et praktisk,  delbart og avtagbart trekk som kan vaskes.

Send forespørsel/bestilling her:





     

    Description

    Vadstrup Overmadrass 150×200 cm

    Komfort og Kvalitet til En Rimelig Pris!

    Oppgrader søvnen din med Vadstrup overmadrass, som tilbyr både komfort og bekvemmelighet. Denne overmadrassen er 7cm og har en kjerne av 4 cm polyuretanskum som gir en god støtte og tilpasser seg kroppen din gjennom natten. Hold overmadrassen ren og hygienisk med et praktisk, avtagbart trekk som kan vaskes. Dette gir deg muligheten til å opprettholde et friskt og behagelig sovemiljø.Den 4 cm tykke polyuretanskumkjerner gir optimal støtte til kroppen din, reduserer trykkpunkter og bidrar til en fredelig natts søvn. Få en god natts søvn uten å sprenge budsjettet. Vadstrup overmadrass er designet for å være både tilgjengelig og rimelig, uten å gå på kompromiss med kvaliteten.

    Egenskaper:

    • Poly Kjerne: 4 cm polyuretanskum gir støtte og tilpasning til kroppens konturer.
    • Ventilerende OEKO-TEX®-sertifisert Tekstil: Sørger for pusteevne og et sunt sovemiljø uten skadelige stoffer.
    • Delbart og Vaskbart Trekk: Praktisk design som gjør det enkelt å holde madrassen ren. Trekket kan vaskes på opptil 60 grader for best mulig hygiene

    Enten du ønsker å forbedre komforten på din eksisterende madrass eller bare vil ha et rimelig alternativ, er Vadstrup overmadrass et utmerket valg. Opplev forskjellen og invester i kvalitetssøvn i dag!

     

    Brand

    EUROPEAN HOUSE OF BEDS

    European House of Beds (EHOB) er kjent for å tilby høykvalitets madrasser og sengeprodukter med et sterkt fokus på både estetikk og bærekraft. Selskapet har en lang historie, ettersom det ble etablert i 1988, og har siden den gang bygget et rykte for kvalitet og innovasjon innen sengeprodukter. Madrassene deres er designet og produsert i Danmark, noe som sikrer et høyt nivå av håndverk, og respekt for  dansk design og kvalitet. Ved å samarbeide med dyktige designere og produktutviklere, har EHOB utviklet en kollekjson av sengeprodukter som kombinerer form og funksjon på en enestående måte. Dette er tydelig i serien av European House of Beds-senger, som ikke bare gir optimal komfort, men også bidrar til en bedre søvnopplevelse, slik at du våkner veluthvilt. Den komplette sengekolleksjonen fra EHOB gir kunder mulighet til å tilpasse sin seng etter egne ønsker og behov. Med et variert utvalg av modeller, prisklasser, stofftyper og farger kan du finne en løsning som passer din stil og din kropp. I tillegg tilbyr de et bredt utvalg av tilbehør som gavler, ben og sengemøbler, slik at du kan skape det perfekte sovemiljøet.