31
 

Kirkuna Spisestol Hvitoljet Eik

Opprinnelig pris var: kr 2.295.Nåværende pris er: kr 1.595.

Oppdag vår Kirkuna stol, en tidløs klassiker innen skandinavisk design. Laget av massiv hvitoljet eik, kombinerer denne stolen kvalitet, stil og eleganse. Setet er polstret med svart kunstlær, som ikke bare gir en moderne touch, men også er lett å vedlikeholde. Ferdigmontert fra fabrikk.

Send forespørsel/bestilling her:





     

    Description

    Oppdag vår Kirkuna stol, en tidløs klassiker innen skandinavisk design. Laget av massiv hvitoljet eik, kombinerer denne stolen kvalitet, stil og eleganse. Setet er polstret med svart kunstlær, som ikke bare gir en moderne touch, men også er lett å vedlikeholde.

    Den runde og fine formen gjør Kirkuna-stolen til et flott supplement til enhver innredning. Stolen er tilgjengelig i flere farger, slik at du kan velge den varianten som passer best til ditt hjem.

    Enten du trenger en praktisk og stilren stol til kjøkkenet, spisestuen eller kontoret, vil Kirkuna-stolen gi deg en komfortabel sitteopplevelse samtidig som den tilfører et elegant preg.

    Brand

    STENE

    Stene ble grunnlagt for over 40 år siden i hjertet av Småland, en region kjent for sine dype tradisjoner innen ekte trehåndverk. Vi kombinerer denne rike arven med moderne arbeidsmetoder for å sikre at vi kan holde ledetidene så korte som mulig. For å imøtekomme våre kunders behov, lagerfører vi en betydelig del av vårt sortiment, noe som gjør at vi kan tilby raske og pålitelige leveranser. Vår tilnærming til produktutvikling er organisk, noe som betyr at vi kontinuerlig jobber med å utvikle nye produkter, uavhengig av sesong. Vi tror på å skape et variert sortiment som har noe for enhver smak. Vi er også ofte til stede der produksjonsprosessen finner sted, for å sikre at våre høye miljø- og kvalitetskrav blir oppfylt. Vårt motto er å levere møbler som gir en følelse av hjemlengsel, og vi setter en ære i å skape produkter som folk vil elske og bruke i mange år fremover.