43
 

Visby Spisebord 140 Oljet Eik

Opprinnelig pris var: kr 13.995.Nåværende pris er: kr 7.995.

Visby spisebord i heltre eik er et stilrent og funksjonelt møbel med sitt skandinaviske design. Med de runde bena og de myke, rundede hjørnene på platen, tilfører det varme og innbydende trekk til ethvert rom.

Hvis du skulle trenge mer plass til gjester, kan bordet enkelt utvides med to tilleggsplater på 50 cm hver. (Pristillegg)

Mål: 90 x 140 (240) cm, H: 75 cm

Send forespørsel/bestilling her:





     

    Description

    Visby spisebord i heltre eik er et stilrent og funksjonelt møbel med sitt skandinaviske design. Med de runde bena og de myke, rundede hjørnene på platen, tilfører det varme og innbydende trekk til ethvert rom. Bordet er tilgjengelig i to størrelser: 180×90 cm og 140×90 cm, noe som gir fleksibilitet avhengig av plassen og behovene i hjemmet ditt. Du kan også velge mellom to vakre farger – hvitoljet eik for et lyst og moderne utseende, eller naturoljet eik som gir en mer naturlig glød.

    Hvis du skulle trenge mer plass til gjester eller familiefester, kan bordet enkelt utvides med to tilleggsplater på 50 cm hver, noe som gir deg en total lengde på opptil 240 eller 280 cm. Dette gjør Visby spisebord til et praktisk og stilfullt valg for både hverdagsbruk og spesielle anledninger. Tillegg i pris for ileggsplater.

    Mål: 90 x 140 (240) cm, H: 75 cm

    Brand

    STENE

    Stene ble grunnlagt for over 40 år siden i hjertet av Småland, en region kjent for sine dype tradisjoner innen ekte trehåndverk. Vi kombinerer denne rike arven med moderne arbeidsmetoder for å sikre at vi kan holde ledetidene så korte som mulig. For å imøtekomme våre kunders behov, lagerfører vi en betydelig del av vårt sortiment, noe som gjør at vi kan tilby raske og pålitelige leveranser. Vår tilnærming til produktutvikling er organisk, noe som betyr at vi kontinuerlig jobber med å utvikle nye produkter, uavhengig av sesong. Vi tror på å skape et variert sortiment som har noe for enhver smak. Vi er også ofte til stede der produksjonsprosessen finner sted, for å sikre at våre høye miljø- og kvalitetskrav blir oppfylt. Vårt motto er å levere møbler som gir en følelse av hjemlengsel, og vi setter en ære i å skape produkter som folk vil elske og bruke i mange år fremover.