45
 

Halstead 3050 Sofabord

Opprinnelig pris var: kr 3.995.Nåværende pris er: kr 2.195.

Halstead settbord er et stilrent og moderne møbelsett som består av to bord. Bordplatene har en laminert overflate med røkt eik-look, som gir en varm og rustikk følelse, samtidig som de er slitesterke og enkle å vedlikeholde. Understellet er laget av sort stål, noe som skaper en flott kontrast og gir bordene et industrielt preg. Det største bordet har en diameter på 76 cm og en høyde på 48 cm, mens det minste måler 57 cm i diameter og 41 cm i høyden

Mål: Bord 1 Ø76 x H 48 cm, Bord 2 Ø57 x H 41 cm

Send forespørsel/bestilling her:





     

    Description

    Halstead settbord er et stilrent og moderne møbelsett som består av to bord. Bordplatene har en laminert overflate med røkt eik-look, som gir en varm og rustikk følelse, samtidig som de er slitesterke og enkle å vedlikeholde. Understellet er laget av sort stål, noe som skaper en flott kontrast og gir bordene et industrielt preg. Det største bordet har en diameter på 76 cm og en høyde på 48 cm, mens det minste måler 57 cm i diameter og 41 cm i høyden. Dette settet passer perfekt i et moderne hjem og kombinerer både funksjonalitet og design.

    Mål: Bord 1 Ø76 x H 48 cm, Bord 2 Ø57 x H 41 cm

    Brand

    STENE

    Stene ble grunnlagt for over 40 år siden i hjertet av Småland, en region kjent for sine dype tradisjoner innen ekte trehåndverk. Vi kombinerer denne rike arven med moderne arbeidsmetoder for å sikre at vi kan holde ledetidene så korte som mulig. For å imøtekomme våre kunders behov, lagerfører vi en betydelig del av vårt sortiment, noe som gjør at vi kan tilby raske og pålitelige leveranser. Vår tilnærming til produktutvikling er organisk, noe som betyr at vi kontinuerlig jobber med å utvikle nye produkter, uavhengig av sesong. Vi tror på å skape et variert sortiment som har noe for enhver smak. Vi er også ofte til stede der produksjonsprosessen finner sted, for å sikre at våre høye miljø- og kvalitetskrav blir oppfylt. Vårt motto er å levere møbler som gir en følelse av hjemlengsel, og vi setter en ære i å skape produkter som folk vil elske og bruke i mange år fremover.