40
 

Optimal Hjørnesofa 02

Opprinnelig pris var: kr 29.525.Nåværende pris er: kr 17.695.

Optimal hjørnesofa er trukket i slitesterkt stoff Boss, tilgjengelig i alle farger til en gunstig tilbudspris. Sofaen er designet for komfort, med seteputer i kaldskum og ryggputer fylt med myk silikonfiber og granulater som gir en ypperlig sitteopplevelse. Du kan velge mellom ulike benalternativer, enten i eik (7 farger) eller stål i sort eller alu. De 15 cm høye bena gjør det enkelt å rengjøre under sofaen, også for robotstøvsugere.

Dansk design og kvalitet.

Stoff: Boss
Ben: Sort eik
Mål: 304 x 232/155  cm
Setehøyde: 47 cm

Send forespørsel/bestilling her:





     

    Description

    Optimal hjørnesofa er trukket i slitesterkt stoff, tilgjengelig i alle farger til en gunstig tilbudspris. Sofaen er designet for komfort, med seteputer i kaldskum og ryggputer fylt med myk silikonfiber og granulater som gir en ypperlig sitteopplevelse. Du kan velge mellom ulike benalternativer, enten i eik (7 farger) eller stål i sort eller alu. De 15 cm høye bena gjør det enkelt å rengjøre under sofaen, også for robotstøvsugere.

    Optimal sofa er tilgjengelig i fem ulike oppsett og varianter, og med tillegg av en stor pall med oppbevaring kan sofaen enkelt omgjøres til en sovesofa. Den perfekte kombinasjonen av funksjonalitet, komfort og stil!

    Brand

    TOP LINE

    Top Line er en møbelprodusent med fokus på kvalitet, komfort og bærekraft. Selskapet ble etablert i Danmark i 1975 og har siden den gang vokst til å levere kvalitetsprodukter over hele Europa. Top Line har et variert sortiment som inkluderer stoler, hvilestoler, modulsofaer, sofaer og spisestuestoler. Med sitt danske design representerer de kvalitet og estetikk på sitt beste. Fokus på bærekraftige materialer og produksjonsmetoder gjør at deres produkter ikke bare møter høye standarder for komfort og stil, men også for miljøvennlighet.