50
 

Verona Modulsofa

Opprinnelig pris var: kr 46.110.Nåværende pris er: kr 22.995.

Verona modulsofa gir deg full frihet til å designe din egen drømmesofa! Dette modulbaserte systemet tilbyr over 200 stoffalternativer, 14 ulike armlenedesign og mer enn 31 moduler i forskjellige størrelser. Velg mellom tre typer treben i syv forskjellige farger eller fem typer stålben i sort eller alu-farge for å gi sofaen den finishen du ønsker. Hvis du har spesifikke mål i tankene, hjelper vi deg gjerne med å skreddersy oppsettet i butikken eller gjennom vårt kontaktskjema. La oss finne den perfekte løsningen til din stue!

Dansk design og kvalitet.

Oppsett: J6-O6-Q-P6-J6
Stoff: Loop
Ben: Hvitoljet eik
Mål: 224 x 279 cm
Setehøyde: 47 cm
Setedybde: 52 cm

Send forespørsel/bestilling her:





     

    Description

    Verona modulsofa gir deg full frihet til å designe din egen drømmesofa! Dette modulbaserte systemet tilbyr over 200 stoffalternativer, 14 ulike armlenedesign og mer enn 31 moduler i forskjellige størrelser. Dette gjør at du kan tilpasse sofaen perfekt til både din stil og hjemmets utforming. Sofaen leveres som standard med puter i 35 kg kaldskum, men for enda bedre komfort kan du oppgradere til en dun topp eller Waterlilly 45 kg kaldskum.

    Velg mellom tre typer treben i syv forskjellige farger eller fem stålben i sort eller alu-farge for å gi sofaen den finishen du ønsker. Hvis du har spesifikke mål i tankene, hjelper vi deg gjerne med å skreddersy oppsettet i butikken eller gjennom vårt kontaktskjema. La oss finne den perfekte løsningen til din stue!

     

     

     

    Brand

    TOP LINE

    Top Line er en møbelprodusent med fokus på kvalitet, komfort og bærekraft. Selskapet ble etablert i Danmark i 1975 og har siden den gang vokst til å levere kvalitetsprodukter over hele Europa. Top Line har et variert sortiment som inkluderer stoler, hvilestoler, modulsofaer, sofaer og spisestuestoler. Med sitt danske design representerer de kvalitet og estetikk på sitt beste. Fokus på bærekraftige materialer og produksjonsmetoder gjør at deres produkter ikke bare møter høye standarder for komfort og stil, men også for miljøvennlighet.