35
 

Dining Relax 9055 m/Sving

Opprinnelig pris var: kr 4.598.Nåværende pris er: kr 2.995.

Med en regulerbar rygg som kan vippes bakover, kan du enkelt tilpasse sittestillingen etter eget ønske, noe som er ideelt for lange middagslag eller avslappende stunder. Den høye ryggen gir god støtte, mens svingfunksjonen tilfører fleksibilitet til stolen.

Sorte stålben gir et moderne preg og sørger for stabilitet, samtidig som de komplementerer stolens design. Den formstøpte skummen i sete og rygg gir fantastisk sittekomfort, noe som er essensielt for å kunne nyte måltidene i godt selskap. Samlet sett er Dining Relax 9055 som et utmerket valg for de som verdsetter både design og komfort i spisestuen.

  • Bredde: 53 cm
  • Dybde: 61 cm
  • Høyde: 93 cm
  • Sittehøyde: 50 cm
  • Ben: DL02 Sort stål
  • Stoff: Brego alle farger.
Send forespørsel/bestilling her:





     

    Description

    Dining Relax er en serie av spisestuestoler som kombinerer skandinavisk design med høy komfort og funksjonalitet. Stolene har en regulerbar rygg som gir mulighet for individuell tilpasning, og de kommer i både høy og lav utgave, samt med og uten armlener.

    Valgmulighetene for bein er omfattende, med fem forskjellige typer ben; to av dem i eik, tilgjengelig i 11 forskjellige farger, og resten laget i stål, i varianter som sort, børstet og krom. Dette gir stor fleksibilitet for å tilpasse stolen til din personlige stil og innredning.

    Designet er preget av dansk kvalitet, og alle stolene er bygget med formstøpt skum i både sete og rygg, som sikrer eksepsjonell komfort og holdbarhet. Med Dining Relax kan du bygge din egen spisestuestol som ikke bare ser bra ut, men også gir en superkomfortabel sitteopplevelse.

    Brand

    HJORT KNUDSEN

    Hjort Knudsen er en dansk møbelfabrikk grunnlagt i 1968, som startet med 20 ansatte og har vokst til en stor internasjonal aktør med 2300 ansatte i flere land. Hovedkontoret ligger i Billund, Danmark. Fabrikken spesialiserer seg på produksjon av hvilestoler, reclinere, sofaer, sovesofaer og senger, alle med fokus på høy kvalitet og komfort. Hjort Knudsen er kjent for sitt brede utvalg av design, hvor kundene har mulighet til å tilpasse sine møbler. Med et sterkt fokus på valgmuligheter, kvalitet, komfort og godt design, er de en ledende aktør innen møbelproduksjon i Europa.