10
 

CASØ Thor 1 Sofabord

Opprinnelig pris var: kr 7.599.Nåværende pris er: kr 6.839.

Mål: 120 x 60 x 52 cm

Kan fåes i hvitolje, naturolje, gråolje og røkt olje.

 

Send forespørsel/bestilling her:





     

    Description

    Thor 1 sofabord er et elegant og funksjonelt møbel laget av eik, som gir en tidløs og solid følelse i rommet. Den naturlige eiken gir bordet et varmt og innbydende uttrykk, samtidig som det er både holdbart og slitesterkt. Den enkle, men sofistikerte designen gjør det til et perfekt valg for både moderne og klassiske interiører.

    Under bordets toppplate finner du en praktisk hylle som ikke bare gir ekstra lagringsplass for bøker, magasiner eller fjernkontroller, men også fungerer som en dekorativ detalj. Denne hyllen bidrar til å holde ting organisert, samtidig som den gir rom for å vise frem personlige gjenstander som lys, planter eller små kunstverk.

    Med sin kombinasjon av funksjonalitet og estetikk er Thor 1 sofabord ideelt for stuen, hvor det kan være både et praktisk samlingspunkt og en stilfull del av innredningen.

    Brand

    CASØ

    Casø Møbelfabrikk ble etablert i 2010 i Danmark og har hatt en rask vekst fra å levere møbler kun i Danmark til å betjene hele Skandinavia, Tyskland, England, Spania, og Island. Hovedkontoret ligger i Jersdal, Danmark. Casø samarbeider med flere dyktige designere for å utvikle produkter av høy kvalitet. Selskapets hovedfokus er spisestuer, skap, skjenker, TV-benker og sofabord, kjent for sin fremragende kvalitet. Med et stort lager i Danmark satser Casø på rask levering og høy kundetilfredshet.