10
 

CASØ Thor 2 Sofabord

Opprinnelig pris var: kr 8.799.Nåværende pris er: kr 7.919.

Mål: 110/145 x 75 x 52 cm

Kan fåes i hvitolje, naturolje, gråolje og røkt olje.

 

Send forespørsel/bestilling her:





     

    Description

    Det praktiske Thor 2 salongbordet kombinerer tidløs design med funksjonalitet. Dette bordet har en praktisk hylle under topp platen, som gir ekstra lagringsplass for alt fra bøker og fjernkontroller til små dekorative gjenstander. Den smarte hyllen bidrar til å holde stuen ryddig og organisert. Men det som virkelig skiller Thor 2 ut, er det fleksible bladbord-designet. Bordet har et uttrekkbart blad i den ene enden, noe som gjør det enkelt å forlenge bordet når du har behov for ekstra plass, for eksempel når du får gjester. Når bladet ikke er i bruk, kan bordet lett gå tilbake til sin opprinnelige størrelse, og det kreves ingen ekstra plass for oppbevaring av bladet. Denne løsningen gjør bordet både praktisk og plassbesparende.

    Thor 2 salongbordet er laget av solid eik og har et tidløst uttrykk som passer inn i de fleste stiler, enten det er i en moderne stue eller et mer klassisk hjem. Det kombinerer funksjonalitet, fleksibilitet og estetikk på en smidig måte, og gir deg et bord som kan tilpasses etter behov, samtidig som det beholder sin elegante og stilrene fremtoning.

    Brand

    CASØ

    Casø Møbelfabrikk ble etablert i 2010 i Danmark og har hatt en rask vekst fra å levere møbler kun i Danmark til å betjene hele Skandinavia, Tyskland, England, Spania, og Island. Hovedkontoret ligger i Jersdal, Danmark. Casø samarbeider med flere dyktige designere for å utvikle produkter av høy kvalitet. Selskapets hovedfokus er spisestuer, skap, skjenker, TV-benker og sofabord, kjent for sin fremragende kvalitet. Med et stort lager i Danmark satser Casø på rask levering og høy kundetilfredshet.