45
 

Svane® IntelliGel Deluxe Zindra Kontinentalseng 160×200

Opprinnelig pris var: kr 59.995.Nåværende pris er: kr 32.995.

Møt Zindra, en seng som kombinerer førsteklasses komfort med et slankere og moderne design. Den er perfekt for deg som ønsker en seng med både støtte og stil. Overmadrassen består av 6 cm IntelliGel® og 4 cm mykt Softec-skum, som gir en følelse av luksuriøs mykhet samtidig som den tilpasser seg kroppen din.

Hovedmadrassen er utstyrt med TrioZone Pocketfjærer, noe som gir suveren kroppstilpasning og støtte, spesielt i skuldersonen som er designet for mykhet. Dette sikrer en ergonomisk liggestilling og en optimal natts søvn.

Med Svane® DuoSystem® kan du enkelt velge den komforten som passer deg best. Madrassen har både en mykere og en fastere side, slik at du kan bytte mellom dem etter behov – for en personlig søvnopplevelse som kan tilpasses over tid.

Zindra kan tilpasses ditt interiør med et bredt utvalg av farger i Moment-tekstil. Velg ben i flere varianter av tre og metall, tilgjengelig i ulike høyder, slik at du kan skape den perfekte kombinasjonen av design og funksjon.

Prisen inkluderer både ben og overmadrass, og for et komplett uttrykk kan du kombinere Zindra med en av våre sengegavler i matchende tekstil for et gjennomført og stilig soverom.

Send forespørsel/bestilling her:





     

    Description

    En ny verden av komfort – Svane® IntelliGel® Deluxe

    Velkommen til en helt ny definisjon av mykhet med vår nye kolleksjon, IntelliGel® Deluxe. Denne eksklusive serien gir deg en umiddelbar følelse av omsluttende mykhet samtidig som den gir optimal kroppsstøtte der du trenger det mest.

    Hemmeligheten bak denne unike komforten ligger i vår nyskapende toppmadrass. Med en kombinasjon av et tykt lag IntelliGel® og det supermyke skummet Softec, får du en perfekt balanse mellom luksuriøs mykhet og eksepsjonell støtte.

    Svane Deluxe Cut

    IntelliGel® – For bedre søvnkvalitet

    Opplev en dyp og uavbrutt søvn som lar deg våkne uthvilt og full av energi. IntelliGel® sørger for at du alltid ligger ergonomisk riktig, og forbedrer søvnkvaliteten slik at du får mer overskudd i hverdagen. Når vi sover, restituerer både kropp og sinn – derfor er søvnkvalitet like viktig som antall timer du sover, og sengen spiller en avgjørende rolle i dette.

    For svale netter

    Den unike cellestrukturen i IntelliGel® lar luften sirkulere fritt, noe som holder deg sval og komfortabel hele natten uten å føle deg klam.

    Integrert toppmadrass

    Toppmadrassen er elegant festet med glidelås, så du slipper å bekymre deg for at den flytter seg i løpet av natten. Den ligger alltid pent på plass, og gir et ryddig uttrykk til sengen din.

    Enkel å vaske

    Trekket på toppmadrassen kan enkelt tas av og vaskes, og glidelåsen gjør det lett å feste igjen etter vask. Ved behov kan du også bestille et nytt trekk når det gamle er slitt.

    Bærekraftig tekstil

    Toppen er laget av Tencel™, et bærekraftig, lett og silkemykt tekstil som puster godt og holder deg komfortabel med en behagelig temperatur gjennom natten.

    Sov uavbrutt

    Bevegelser i sengen forstyrrer ofte søvnen, men med IntelliGel® dempes bevegelsen i madrassen. Dette gjør at du kan sove uforstyrret selv om din partner beveger seg.

    Svane® IntelliGel® Deluxe finnes med forskjellige fjærsystemer for å tilpasse den optimale komforten til akkurat din kropp – for en søvnopplevelse utenom det vanlige.

    Brand

    SVANE / EKORNES BEDS

    Svane, en del av Ekornes Beds, har en lang historie i Norge og er kjent for sin kvalitet og komfort. Historien begynte i 1937 da Svane lanserte sin første fjærmadrass. I løpet av tiårene har Svane kontinuerlig utviklet og forbedret sine produkter ved å fokusere på ergonomi, holdbarhet og innovasjon. Et eksempel på dette er Intelligel, en teknologi som ble introdusert for å gi bedre trykkavlastning og komfort i madrassene.