41
 

Svane® Luna Plus Kontinentalseng 180×200

Opprinnelig pris var: kr 52.699.Nåværende pris er: kr 30.999.

Svane® Luna kontinentalseng er utviklet for å gi optimal komfort, spesielt for personer med plager i skuldre og nakke. Med ComfyZone posefjær får du 18 cm herdede fjærer med 7 ulike soner som gir myk, omsluttende komfort og avlastning for skuldre og nakke. TrioZone posefjær gir ekstra korsryggstøtte med sin kombinasjon av mykere skuldersone og fastere støtte for midjen. FlexSystem med DuoSystem lar deg enkelt justere fastheten på madrassen, med fire ulike fasthetsgrader, slik at komforten kan tilpasses over tid.

Den inkluderte Svane® Temptation overmadrass har Elastec som kjernemateriale, kjent for sin unike spenst og gode ventilasjon. Trekket er laget med bærekraftige Tencel™, et silkemykt tekstil som puster godt og fjerner fuktighet fra huden. Cirrus Fiber bidrar til ekstra ventilasjon, slik at sengen alltid føles tørr og behagelig. Trekket er delbart og vaskbart på 60 grader, slik at du enkelt kan holde det rent og friskt.

 

 

Send forespørsel/bestilling her:





     

    Description

    Sengen inneholder 

    ComfyZone Posefjær – Optimal Avlastning Sengen er utstyrt med et hovedlag ComfyZone posefjærer, som består av 18 cm herdede posefjærer av høy kvalitet. ComfyZone  har 7 soner og gir optimal komfort til vonde skuldre og nakke den gir deg også omsluttende komfort. Dette systemet lar skuldre og nakke synke dypere ned i madrassen. I tillegg får du ekstra korsryggstøtte ved behov.

    TrioZone Posefjær – Optimal Støtte Sengen er utstyrt med et underlag TrioZone posefjærer, som består av 18 cm herdede posefjærer av høy kvalitet. TrioZone  har 3 soner og gir en god underbyggende støtte. Om det ønskes en litt fastere seng kan denne madrassen flyttes opp som hovedmadrass. madrassen har mykere sone for skuldrene og en fastere sone for midje og korsrygg i tillegg får du ekstra støtte til korsryggen ved behov.

    FlexSystem – Fire Mykhetsgrader Svane® Flexsystem gir deg muligheten til å bytte om og vende på hovedmadrassene, slik at du kan oppnå den ultimate komforten med hele fire ulike fasthetsgrader i én og samme seng. Dette sikrer at du kan justere komforten over tid, tilpasset dine personlige behov.

    Størrelser Svane® Luna Plus kontinentalseng er tilgjengelig i følgende størrelser:

    • 150 cm x 200 cm
    • 180 cm x 200 cm

    Miljøvennlige Møbelstoffer Alle Moment møbelstoffer er sertifisert i henhold til STANDARD 100 by OEKO-TEX®, noe som garanterer at stoffene er fri for skadelige kjemikalier. Du kan være trygg på at stoffene som brukes i Svane®-sengene er trygge for både deg og miljøet.

    Svane® – Kvalitet fra Norge Svane® er det eldste varemerket innen norsk møbelindustri. Når du velger en Svane®-seng fra Ekornes, velger du en seng som er produsert lokalt på Fetsund. Kortreiste senger betyr også mer miljøvennlige senger, noe som gjør din søvn ikke bare behagelig, men også bærekraftig.

    Brand

    SVANE / EKORNES BEDS

    Svane, en del av Ekornes Beds, har en lang historie i Norge og er kjent for sin kvalitet og komfort. Historien begynte i 1937 da Svane lanserte sin første fjærmadrass. I løpet av tiårene har Svane kontinuerlig utviklet og forbedret sine produkter ved å fokusere på ergonomi, holdbarhet og innovasjon. Et eksempel på dette er Intelligel, en teknologi som ble introdusert for å gi bedre trykkavlastning og komfort i madrassene.