30
 

Svane® IntelliGel Zolar Regulerbar Seng 160×200

Opprinnelig pris var: kr 102.999.Nåværende pris er: kr 71.999.

Svane IntelliGel Zolar regulerbar seng er en drøm  av en seng hvor du kan justere sengen som du ønsker.  Sengen tilpasser seg uansett kroppsbygning og vekt. La skulderpartiet synke godt ned i madrassen ved hjelp av et 6 cm lag IntelliGel som Svane er alene om å tilby, i samspill med posefjærsystemet PluraZone Support med 5 forskjellige soner, og ekstra myk skuldersone. Hofter og midje får god støtte slik at kroppen får maksimalt med hvile under søvnen.

Den elegante sengen har en stillegående, kraftig motor, der man trinnløst justerer hode- og fotende hver for seg eller samtidig, for å finne den perfekte stillingen for deg. Trådløs fjernkontroll medfølger.  Sengen har et praktisk lys under som kan settes på hvis du trenger det om natten.

Denne sengen har også Svane DuoSystem. Det vil si at du kan vende på madrassen og oppnå den ultimate komfort med to mykhetsgrader i en og samme seng, slik at du alltid har den optimale soveopplevelsen.

Den inkluderte Svane® Temptation ZipTop overmadrass har Elastec som kjernemateriale, kjent for sin unike spenst og gode ventilasjon. Trekket er laget med bærekraftige Tencel™, et silkemykt tekstil som puster godt og fjerner fuktighet fra huden. Cirrus Fiber bidrar til ekstra ventilasjon, slik at sengen alltid føles tørr og behagelig. Trekket er delbart og vaskbart på 60 grader, slik at du enkelt kan holde det rent og friskt. ZipTop betyr at to overmadrasser koblet sammen med glidelås. Lukker man glidelåsen halvveis er overmadrassen perfekt tilpasset våre regulerbare senger. Da kan man lett regulere sin del av sengen – uten å forstyrre en sovende partner.

 

 

Send forespørsel/bestilling her:





     

    Description

    Svane® IntelliGel® 6 cm – fast og myk på samme tid
    Det unike IntelliGel®-materialet, som du kun får i Svane-senger, er spesielt utviklet for å gi deg bedre søvn. Materiale IntelliGel sørger for at du alltid ligger ergonomisk riktig – uavhengig av kroppsbygning og vekt. noe som gir IntelliGel® fordelen av å være både myk og fast samtidig. Gelmaterialet har en spesiell utforming i form av et rutenett som både støtter og gir etter for press. Veggene bøyer seg gradvis under økende trykk og reagerer på alle deler av kroppen din, med akkurat den rette støtten og mykheten der du trenger det mest. Den unike cellestrukturen til IntelliGel® lar luften strømme fritt gjennom madrassen. Dette sikrer at du kan sove komfortabelt uten å føle deg klam eller svett.

     

    Svane Deluxe Cut

    PluraZone Posefjær – Optimal Avlastning Sengen er utstyrt med to lag PluraZone posefjærer, som består av 15 cm herdede posefjærer av høy kvalitet. PluraZone har 5 ulike soner, spesielt designet for å avlaste de mest utsatte kroppsdelene. Dette sikrer at hode, skuldre, midje og hofter får nødvendig støtte. Fasthetsbehovet i madrassen kan variere gjennom ulike livsfaser, og PluraZone tilpasser seg disse endringene.

    DuoSystem – To Mykhetsgrader Svane® Duosystem gir deg muligheten til å bytte om og vende på madrassen, slik at du kan oppnå den ultimate komforten med to ulike fasthetsgrader i én og samme seng. Dette sikrer at du kan justere komforten over tid, tilpasset dine personlige behov.

    Størrelser Svane® IntelliGel® Zolar regulerbar seng er tilgjengelig i følgende størrelser:

    • 80 cm x 200 cm
    • 90 cm x 200 cm
    • 100 cm x 200 cm
    • 120 cm x 200 cm
    • 160 cm x 200 cm
    • 180 cm x 200 cm
    • 200 cm x 200 cm
    • 80 cm x 210 cm
    • 90 cm x 210 cm
    • 100 cm x 210 cm
    • 120 cm x 210 cm
    • 160 cm x 210 cm
    • 180 cm x 210 cm
    • 200 cm x 210 cm

    Miljøvennlige Møbelstoffer Alle Moment møbelstoffer er sertifisert i henhold til STANDARD 100 by OEKO-TEX®, noe som garanterer at stoffene er fri for skadelige kjemikalier. Du kan være trygg på at stoffene som brukes i Svane®-sengene er trygge for både deg og miljøet.

    Svane® – Kvalitet fra Norge Svane® er det eldste varemerket innen norsk møbelindustri. Når du velger en Svane®-seng fra Ekornes, velger du en seng som er produsert lokalt på Fetsund. Kortreiste senger betyr også mer miljøvennlige senger, noe som gjør din søvn ikke bare behagelig, men også bærekraftig.

    Brand

    SVANE / EKORNES BEDS

    Svane, en del av Ekornes Beds, har en lang historie i Norge og er kjent for sin kvalitet og komfort. Historien begynte i 1937 da Svane lanserte sin første fjærmadrass. I løpet av tiårene har Svane kontinuerlig utviklet og forbedret sine produkter ved å fokusere på ergonomi, holdbarhet og innovasjon. Et eksempel på dette er Intelligel, en teknologi som ble introdusert for å gi bedre trykkavlastning og komfort i madrassene.