32
 

Wonderland® Lento kontinentalseng 160×200

Opprinnelig pris var: kr 25.175.Nåværende pris er: kr 16.995.

Lento kontinental  med Premium Hyperflex overmadrass fra Wonderland gir en perfekt kombinasjon av komfort og støtte. Med Standard Pocket Sone 5 vindinger i hovedmadrassen, kan du velge mellom medium eller fast komfort, og Basic Pocket 5 vindinger i undermadrassen. Denne sengen er designet for å gi optimal hvile og støtte gjennom hele natten. Den myke skuldersonen gir kroppen bedre avslapning og restitusjon, noe som forbedrer søvnkvaliteten.

Sengen har vaskbare tekstiler som sørger for et rent og behagelig sovemiljø, samt vendbare madrasser som forlenger sengens levetid. Lento kombinerer funksjonalitet, holdbarhet og komfort – utviklet med omtanke for både deg og miljøet.

Sengen er tilgjengelig i seks flotte tekstilfarger og kan kombineres med runde eller firkantede treben, som kommer i fire forskjellige farger.

Send forespørsel/bestilling her:





     

    Description

    Lento kontinental fra Wonderland kombinerer komfort og støtte med Standard Pocket 5 i hovedmadrassen (fast eller medium komfort) og Basic Pocket i undermadrassen, for optimal hvile gjennom hele natten. Den myke skuldersonen gir bedre avslapning og restitusjon, noe som øker søvnkvaliteten.

    Premium Hyperflex overmadrass er laget med mykt polyuretanskum som gir utmerket ventilasjon og følsomhet. Overmadrassen produseres kortreist, på en nabofabrikk til Wonderland i Åndalsnes. Tekstilet Rapid Dry, laget av spesialutviklet hullfiber, har et større luftvolum som effektivt transporterer fuktighet og gir en tørr og behagelig sovekomfort. Rapid Dry sørger for rask fukttransport, slik at fuktigheten fordamper umiddelbart. Tekstilet kan vaskes på 60°C, noe som bidrar til et sunt sovemiljø.

    Sengen har vaskbare tekstiler for enkel vedlikehold, og vendbare madrasser som forlenger sengens levetid. Lento kombinerer funksjonalitet, holdbarhet og komfort – utviklet med omtanke for både deg og miljøet.

    Nøkkelfunksjoner:

    • Standard Pocket Sone 5 vindinger i hovedmadrassen  medium eller fast for opptimal trykkavlastning
    • Basic Pocket 5 vindinger i undermadrassen for opptimal støtte
    • Welun-stopping for ekstra komfort
    • Myk skuldersone som gir avslapning for rygg og nakke
    • Premium Hyperflex overmadrass for god ventilasjon og følsomhet
    • Rapid Dry tekstil som gir effektiv ventilasjon og rask fukttransport
    • Vaskbare tekstiler for et rent og sunt sovemiljø
    • Vendbare madrasser som forlenger levetiden
    • 25 års garanti mot fjær- og rammebrudd
    • FSC-godkjent trevirke
    • Produsert i Norge med høy norsk kvalitet
    • Resirkulerbart tekstil og Øko-Tex Standard 100-sertifisert

    Velg Lento fra Wonderland for en seng som gir både bærekraft og uovertruffen komfort, og som sørger for at du får den beste søvnkvaliteten hver natt.

    Brand

    WONDERLAND

    Siden 1969 har Wonderland produsert senger og madrasser av høy norsk kvalitet i Åndalsnes, midt i vakre Romsdalen. Med fokus på godt håndverk og materialer fra Norge og Nord-Europa, setter Wonderland søvnkvalitet i sentrum. De forstår viktigheten av god søvn for kroppens restitusjon og velvære. Wonderlands visjon er klar: å bidra til bedre søvn for verden. Deres dedikasjon til å lage verdens beste senger, mellom fjord og fjell, har gjort dem til en anerkjent aktør innen sengeproduksjon. Hos oss finner du et variert utvalg av Wonderland-produkter, inkludert kontinentalsenger, regulerbare senger, madrasser, rammemadrasser, gavler og overmadrasser.